Ажурирање на податоци

Во моментот се врши ажурирање на податоците и страницата ќе биде недостапна до 03.02.2017. Доколку имате прашања, Ве молиме контактирајте не на следниов меил: info@veterina.msu.edu.mk
00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds